Páginas

divendres, 30 de gener del 2015

#01 Toulouse Quidditch


La millor manera mantenir desperta una vivència és tenint un record ben especial del que va succeir sigui quin sigui el resultat. Al quidditch  existeix la tradició de canviar-se les samarretes entre jugadors després dels partits oficials, cosa que m'encanta i que fins al moment no podia fer en altres disciplines -en els castells per motius obvis i en l'handbol per qué només donaven un joc d'equipacions per temporada-. Les tradicions estan per complir-se i per tant, jo no anava a ser menys.

La primera samarreta intercanviada és aquesta de Toulouse Quidditch, l'amfitrió del nostre primer torneig. Alguns potser penseu que és massa sòbria o sosa. Només us puc dir que és la samarreta de l'equip de la primera ciutat en la qual vam jugar com a Grims (i la primera derrota, vale) i no ho amagaré pas: el fet que sigui morat/lila/violeta (el que creieu) que és el meu color favorit fa que m'agradi més encara.

Gràcies #10Myäjïn (Yohan Riquet)!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.