Páginas

dilluns, 5 de gener del 2015

De propòsits i regals...


Com la llista de propòsits "normals" ja està copada pel 97% de la població mundial -simple postureo per la majoria- i a mi no em dóna la real gana de repetir-los, faig una petita llista de propòsits d'any nou que espero que es compleixin gràcies a l'esperit de millora innat -i també adormit en el 97% de la població mundial- en l'ésser humà. Vamos p'allà:

- Evitar en la mesura del possible dir al Capo quan es fa mal allò de "eso es del crecimiento". Per cert, millora't que en tres setmanes toca fer-la grossa.

- Intentar que les meves parts nobles restin protegides dels atacs d'escombra i bludgers. Aquest tema, una mica delicat, ja té solució gràcies a la inestimable ajuda de la Sílvia, que ha passat d'agresora involuntària a salvadora oficial de la meva virilitat en menys de dues setmanes. 

- Millorar la meva punteria, ja que si no ho faig crec que puc tenir aviat denuncies al SEPRONA per atemptat contra espècies avícoles (gavínies, pardals, coloms...). El meu equip, de pas, també ho agrairia per no haver d'anar a la quinta forca per la quaffle quan llenço...

De moment, en el que sí que sembla que he tingut sort són en els regals. Una figureta de Harry Potter de lego -imatge al bloc-, la coquilla salvadora de la Sílvia -amiga invisible-, samarretes tèrmiques, bossa d'esport... no sé si deixaran alguna coseta més aquesta nit Els Reixos (a Tarragona vénen els Reixos, res de Reis). Espero que com a mínim es portin a ca vostra com s'han portat a la meva... és a dir, bé.

Gaudiu de la nit més màgica de l'any i no feu gaire l'alonso: si sortiu de farra i veieu que un patge us llença una bludger no és que estigueu eliminats, sinó que es l'hora en que heu de tornar a casa, heu tajat molt i toca embutir-se al llit, gansus!

Bona i màgica nit, companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.