Páginas

dilluns, 26 de gener del 2015

1) Pròleg


Veniu pares i assenyats de tot arreu del món,
no critiqueu abans mireu si porteu una bena als ulls...

Tot ha passat molt ràpid. No ens ha donat temps encara a assaborir-ho. S'ha fet curta l'estància. Hem après molt en poc temps. Hem gaudit amb els companys i hem patit per ells. Hem fet tantes coses que no crec que siguem capaços a hores d'ara d'assimilar-les d'una a una... segurament tinguem aquesta setmana una petita barreja de sensacions dolces...

El Tournoi International de la Violette serà recordat com el primer torneig on van participar els Nightmare Grims. Potser el primer de molts, espero que així sigui. I no com a comparsa: hem competit i el que vaig dir ja fa unes setmanes s'ha fet realitat: els Grims han donat més d'una esgarrapada. Penso que de cop ens hem fet una mica grans i no pels resultats, sinó per la maduresa que han mostrat la majoria de Grims. Anar tots a una, remar a la mateixa direcció i ser fidels al que s'ha treballat: mantenir el full de ruta establert i donar-ho tot pel company del costat; aquell company que en la següent jugada donarà tot per a que tu o un altre pugui marcar. 

Poc més puc dir ara mateix -més enllà de les entrades de resum de partits i conyes que escriuré a continuació- excepte gràcies a tots els companys Grims per tot: en els moments dolents hem estat a una i hem aconseguit sortir de Tolosa amb un somriure d'orella a orella i satisfets en general amb el nostre rendiment -temps tindré per parlar en primera persona, suposo- dins i fora (remarco: fora) de la gespa/fang.

Ara només queda que els Grims creixin més. Que treballin com toca, que tot arribarà estigui qui estigui a l'equip. 

#Quove

Foto (d'esquerra a dreta): Marc, Sope, Pümmüki, Yeray (Bizkaia Boggarts), Blanca, Laura, Ana, Dídac, Frienda, Lussa, Zilv, Jordi i Capo minuts abans de jugar contra els Belgian Blackbeards.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.