Páginas

dijous, 22 de gener del 2015

(-2!) Canvis d'equips!

Canvis de darrera hora. Pel que es veu, els tres equips mexicans no podran assistir al torneig (problemes amb la visa, sembla ser) i s'han reformulat de nou els grups. Seguim al grup Accio i els dos equips que prenen part per Lilla i Quetacoatl són:

Nains de Nimes: una incògnita. Ja m'he fet d'algun vídeo (gràcies Can!) per veure demà al viatge Tarragona - Barcelona en tren per pendre nota. A priori, potser sembla que estiguin a un nivell més baix que Tolosa i Lilla.  Espero equivocar-me i que siguin un equip dur de batre.  Segurament, l'equip que més en forma arribi -és el darrer partit que jugarem en el nostre grup- el guanyarà.  Darrers resultats: 8ens a la Copa de França (desembre 2014).

Belgian Blackbeards: equip de mercs provinent del país dels gofres, musclos al vapor, la cervesa i la xocolata. Crec que serà un rival molt físic i propondrà un joc de desgast...

Bona nit. Nervis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.