Páginas

dijous, 8 de gener del 2015

(-16!) Sobre grups i punts!

Avis: jo no volia escriure tant sovint... però hi han tantes coses que contar que ajuntar-les totes a un post seria massa totxo!


Aquest vespre ha sortit el sistema del torneig. A primera vista pot sembla simple peò amb un rerefons una mica complicat que pot ser atractiu. La fase de grups consta del cinc grups -Accio, Bloclang, Confundus, Doloris i Expelliarmus- de quatre equips cadascú. A les rondes de diumenge es classifiquen vuit equips -els campions de cada grup i els tres millors segons dels cinc grups-. I puntuacions, tenemos el lío servido:

- Punts: 4 per partit guanyat / 1 per partit perdut / 0 per quedar-te sense marcar (150* - 0)
- Bonus: Agafar la snitcht = 1 punt / Perdre el partit per menys de 30 punts = 1 punt.

És a dir, pot donar-se la circumstància de què un equip pot guanyar i aconseguir 5 punts com a màxim... i equips que perdin i aconsegueixin 3 punts. Una mesura complexa i que fomentarà la combativitat sobretot en els partits finals de la jornada de dissabte. Clicant aquí veureu un resum-esquema de com serà la competició i rondes finals.

Aquest diumenge a la tarda es farà el sorteig de grups. L'organització farà un vídeo en directe (I think) del mateix. Ja serà hora de treure les primeres conclusions...

I la nostra sorpresa... ja vaig dir l'altre dia que potser teníem alguna novetat respecte al Tournoi de la Violette: els Grims contarem amb la presència al nostre equip d'alguns jugadors dels Bizkaia Boggarts, en un clar moviment on ambdós equips sortirem guanyant: els Grims aconseguirem uns jugadors valuosos per completar la nostra plantilla -dos o tres parells de cames mai van malament- i els Boggarts coneixeran de primera mà la competició en un torneig que m'ensumo que serà de primer ordre. Les gestions van ser ràpides i gràcies a la bona sintonia existent entre els nostres equips, no va suposar cap problema poder arribar a un acord beneficiós.

PD: que comenci ja això, hòstia ja! #RockyRoadToToulouse!

1 comentari:

  1. Esperem que tant Eagles com Grims tinguem una bona fase de grups i poder-nos classificar per a quarts de final :D

    ResponElimina

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.