Páginas

diumenge, 11 de gener del 2015

(-13!) Violetes, snitches negres i guerrers...

Moltes han sigut les porres oficioses que hem fet alguns sobre el sorteig de grups. Des de'l típic grupo de la muerte (Titans, Quercs + otro + naltros) a l'exòtic (METU Dragons + un equip mexicà + Ridgebacks). La diosa Fortuna ha repartit sort i bé, hem evitat equips com a Quercs, Titans... i ens ha enquadrat amb els següents equips:

Toulouse Quidditch (Tolosa): els amfitrions. Juguen a casa i això implica una motivació especial. Han realitzat un supertorneig en l'aspecte logistic i organitzatiu i ara també voldràn rebentar-ho en el terreny de joc. Personalment m'agrada el fet de que un dels nostres primers partits oficials sigui contra l'equip de casa, el que ens acull. Darrers resultats: 7ens a la Copa de França (desembre 2014), 1/4s de final al MTB 2014 (setembre 2014)

Black Snitches - Lille Quidditch (Lilla): m'he vist algun vídeo seu per treure coses pels entrenaments. No els conec tant com altres equips francesos que sí he vist en partits... és a dir: vaig a cegues. Segurament serà un partit un calibrar forces -si és el primer de tots- o bé ens jugarem els quartos -mai millor dit- si és el segon o el tercer. Ara em permetreu, però a un suburbi de Lille finalitza la gran carrera ciclista París - Roubaix, més coneguda com l'Infern del Nord. Haurem de baixar també a l'infern per a guanyar-los? Darrers resultats: 6ens a la Copa de França (desembre 2014)

Guerreros de Quetzacoatl: la incògnita més gran. No tinc ni sobirana idea de com juguen, ni com vénen ni res. Juguen la setmana vinent el Torneig Nacional de Mèxic, així que suposo que arribaran més rodats en competició que la majoria dels equips. Caldrà veure si el viatge tan llarg i el cansament no els passa factura alhora d'encarar els partits...


L'altre equip català els Barcelona Eagles tenen també un grup curiós, espero que tinguin una grandíssima participació en el torneig!, mentre que l'equip de Madrid tindrà l'oportunitat real de veure el seu nivell amb grup que els enfrontarà, entre altres, amb els Titans (subcampions de França)

Encarem ja els darrers dies d'espera. Darrers entrenaments, nervis... i les ganes de fer-ho el millor possible, augmentant!
 #GoGrims #RockyRoadToToulouse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.