Páginas

dissabte, 11 de juliol del 2015

Un buen día

Aquesta vegada no és com a la cançó que toquen Los Planetas, no. Ahir va ser un gran dia: somriures, beguda, abraçades: un dia farcit de carinyo. De repetir fins a la sacietat paraules que les carrego del significat que em dóna a mi la gana. Paraules... que fan tocar terre i em fan veure que la batalla contra fantasmes i pots ja està servida i la vull guanyar. De salseo, de conyes, de ser bèsties...

Ahir vam fer la primera entrega de Prohibido Prohibir. Potser massa llarg, però molt il·lusionant -és el que té sortir-se de la realitat-. Al final, a quarts de tres quan vam acabar la sensació era d'haver fet una ben grossa. Gràcies Kamon, Cris, Rocket i David... i a tots els que vau estar allà i la vostra participació. De veritat, moltes gràcies. Ens vau fer ahir molt feliços.


Nits com la d'ahir molen. I tardes com la d'ahir igual. I matins amb bones notícies igual: fa ja dies que ningú pot treure'm el somriure i les meves mans -restanyides de nou- s'encarreguen de polir cada nit somnis, paraules i fets.

Ja veuràs.

Amb cura, Püm. Malgrat ser de diamant, tu també ets com una persona més.

(Amb una diferència: sóc imparable)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.