Páginas

dimarts, 30 de desembre del 2014

Apunts de Nadal

(Foto: Mariamoncu)
Nadal alternatiu: Aquest Nadal no tot està sent fer el gordo. Les càrregues d'entrenament que estem fent estan essent beneficioses pels que per sort podem anar a entrenar. Ja hem aparcat definitivament la calor i quan les botes van trencant l'escarxa gelada de la vorera del Francolí... sembla ser que tot ens recorda que els nostres objectius més propers ja estàn aqui.

Recuperar ritme: Necessitava encadenar alguns entrenaments més de seguits. Agafar un ritme que havia perdut alguns cops al novembre. Per sort en una setmana, hem aconseguit fer tres -més enllà d'un altre que no va sortir per motius X amb els Barcelona Eagles-. El treball està sent molt bo però amb dos o tres jugadors més per entrenament sería millor -nadal és nadal per a tot i per a tothom- i poder fer coses més noves.

Autocrítica: o sensació de restar més que de sumar de vegades. Dolor als turmells. Mala punteria. Desgana per etapes. La ment complexa de l'exigent quan es torna cruel amb si mateix quan veu que no aporta. La necessitat d'un cop d'afecte -no d'efecte, oju!- a vegades. La màscara d'un somriure que no eximeix de càrrega la responsabilitat assumida. I les ganes inalterables.


Fer pinya: més enllà dels regals o del "pero mira como corre el snitchrunner por el río" o  madre del quove hermoso" a la foto teniu el resultat a gairebé mig any de feina i diversió. I durarà.

BONA ENTRADA D'ANY!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.