Páginas

dijous, 19 de febrer del 2015

(-10!) Copa Catalana -> presentació i equips convidats

Sense temps per pair la ressaca madrilenya, toca parlar de la Copa Catalana: la primera competició oficial que s'organitza en tot l'estat espanyol sobre quidditch. El pròxim diumenge 1 de març tots els ulls estaràn ficats a Barcelona -seu de la copa- on es veurà un espectacle de primer nivell amb la presència de sis equips, perquè l'organització del torneig ha tingut a bé convidar a tres equips més a banda dels catalans: Bizkaia Boggarts (Euskal Herria), Imperius de Saragossa (Aragó) i Toulouse Quidditch  (Tolosa, França). Seran temps de reencontres, revantxes i de conèixer a nous jugadors i equips. Com cal ser bon amfitrió, potser primer tractar i parlar amb els equips que vénen de fora de les nostres terres:

Bizkaia Boggarts: després de mesos de molta feina fosca i un treball incansable de Yeray -el seu capità, coach, team leader...-, ha arribat l'hora de la veritat pel conjunt basc. Amb problemes per a mantenir un bloc estable de jugadors afectarà positivament al seu joc la seguretat de comptar amb reforços provinents d'altres equips, juntament amb la influència del carisma i l'esperit batallador del seu carismàtic capità farà que donin el quatre-cents per cent en la gespa.

Imperius de Saragossa: un altre equip novell que disputarà els seus primers partits oficials a la Copa Catalana. Amb la il·lusió per bandera i les ganes d'aprendre per davant, serà un rival que jugarà amb un plus de motivació que els altres representants per ser la primera competició i on voldran deixar un bon sabor de boca de cara a fer-se un nom en el panorama estatal i agafar experiència de cara a afrontar la Copa d'Espanya amb garanties. Veurem uns Imperius descarats i amb ganes de gaudir juntament amb la resta d'equips participants.

Toulouse Quidditch: el reencontre. D'entre tots els equips -catalans o convidats- són els més experimentats i d'aquesta terna de tres contrincants seràn presumiblement els contrincants més durs. Seran favorits depenent del total de jugadors que portin a la competició i de com es desenvolupi el format de la mateixa. Em consta que els Grims tenim molt present el vibrant duel que vam disputar a La Violette i que s'en van embutxacar els occitans ... veurem una sana revenja dels perrilobos del Camp de Tarragona? Toulouse demostrarà que té agafada la mida als blanc-i-bordeus? Tornar a jugar contra els de lila significaria un agradable reencontre amb bons i antics amfitrions, un espectacle digne de veure i on el quove podria vessar el camp de joc.

Dels Wyverns i els Eagles -favorits, sense cap mena de dubte- tocarà parlar més endavant. La quota de protagonisme dels equips modestos ha de copar momentàniament aquest bloc.

Postdata: val a dir que serà el primer esdeveniment que es realitza sota el marc del NGB Catalunya... no vamos de farol, ¿eh?

2 comentaris:

  1. Tinc la sensació de llegir un horòscop on no es diu massa. M'agradaria poder llegir un anàlisis millor dels equips, massa lletra com per no dir res. Quove.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones!, a mi també m'agradaria fer un anàlisi millor, però escric del que se sap segur dels equips participants: dos d'ells són nous i és complicat -per no dir molt agosarat- treure conclusions del seu rendiment. L'altre equip és una incògnita ja que al torneig on ens vam enfrontar tenien la seva plantilla partida en dos equips i el seu rendiment segurament va ser inferior al que seria si haguessin jugat tots plegats. Quove.

      PD: un petit detall: "Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim." Per a la propera vegada. I gràcies per comentar!

      Elimina

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.