Páginas

dijous, 5 de febrer del 2015

(-9!) Els participants

Malgrat la limitada participació d'equips, la presència de jugadors provinent de tot l'estat espanyol i alguns francesos farà que puguem veure un partit més igualat del que a priori podia semblar. Com a mínim veurem dos equips compensats i amb plantilles llargues on tothom pugui disputar de minuts i passar-ho bé.

Dementores d'A Corunya: o selecció de jugadors. Amb les files de l'equip negre i daurat estaran jugadors provinents de Toulouse Quidditch, Màlaga Vikings, Bizkaia Boggarts, Nightmare Grims... El que podia semblar un handicap pot igualar de sobremanera les tornes amb la presència d'un grup de jugadors experimentats i curtits com els francesos i la combativitat i il·lusió de la resta. Dementores arribarà amb ganes de posars-ho difícil als Lynx a casa seva i guanyar. El gran problema de la formació és la procedència dels seus jugadors, molt diversa i que farà doblement difícil la tasca de jugar conjuntats en el moment de fer canvis. Darrers resultats: no consta cap.


Madrid Lynx: els amfitrions. Jugar a casa és un arma de doble fil: o et motiva i et fa créixer o et pesa com una llosa a l'esquena. Els Lynx vénen reforçats d'un acceptable torneig a Tolosa on van agafar totes les snitchs dels partits que van disputar, causant una agradable sensació als equips presents; per tant caldrà veure si encara els seus seekers mantenen les sensacions que van tenir fa tres setmanes a França  Tindran l'avantatge de jugar un equip sencer i que fa mesos que porten entrenant junts; no hauran de resoldre incògnites sobre la marxa com succeirà amb l'equip visitant i podran dedicar-se a fer el seu joc amb més confiança. Darrers resultats: 1era ronda al Tournoi de la Violette de Tolosa (gener 2015)

És a dir... el matx potser serà més igualat del que podia semblar a priori.

El Caravan serà un bon lloc per a conèixer als Kelpies, el nou equip de Madrid i per a afinar cosetes de cara a la Copa Catalana. Podem dir-li al Caravan que és un spàrring de l'hòstia? potser és faltar el respecte espero que ningú ho entengui així, però una oportunitat per anar més rodat sens dubte que ho és.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.