Páginas

dilluns, 1 de juny del 2015

Més voluntat que una altra cosa

En quatre setmanes s'organitzarà la primera Copa d'Espanya -no oficial- en la que assistiran tres equips (Madrid Wolves, Bizkaia Boggarts i Ratpenats Noctem). Després del fiasco i les emprenyades del cuiditx celtibèric per la no realització del torneig a Galícia, espero que València sigui una bona pedra de toc de cara als compromisos que succeiran durant l'estiu.

Els companys de Ratpenats han sigut molt valents en voler tirar endavant el projecte malgrat la inestabilitat que hi ha hagut en aquests mesos. Se'ls ha d'agraèixer la voluntat de treballar malgrat tenir de cara alguns impediments. Com sempre dic, és un equip que si canalitza les ganes de fer coses en una realització àgil i sobretot ben feta, arribarà lluny. Malgrat que hi han coses que em patinen molt i per desgràcia em fan dubtar de cara a pensar si puc o no anar a València a jugar.

Hi va existir la possibilitat de participar un equip merc català. Hauria sigut una gran oportunitat per a poder calibrar amb foc real el nivell i la compenetració de la selecció de cara als European Games. Al final, l'organització va triar que tots els jugadors catalans havíem d'anar amb un dels tres equips participants. Em sembla per una banda lògic, però per una altra és desvirtualitzar una mica la competició. Un equip més no només aportaria nivell al torneig, sinó que també facilitaria el desenvolupament del mateix. A banda existeixen altres temes com aplicació del reglament (àrbitres), jugadors que faci de snitch, allotjament, assistència mèdica, logística... que no han quedat de moment gaire clars. I personalment, sumant al preu que s'ha de pagar per anar i jugar quatre hores i mitja - cinc hores, no em compensa.

De veritat: agraeixo i valoro l'esforç... però crec que sempre es pot aportar alguna cosa més. Segurament el torneig sigui un encert total, amb els seus errors -típic- i coses bones. Cal esperar a veure com va... i desitjar la major de les sorts als Bizkaia Boggarts, esperant que facin un molt bon paper al torneig.

1 comentari:

  1. Com és que no deixen que participi un equip de mercs català? WTF? Quins son els altres 3 equips en els quals els catalans s'haurien de dividir?

    A tot això, suposo que els celtiberos estarán tirant endavant la copa a Galicia... sino vol dir que no poden fer un torneig sense el suport de l'AQE. Així pretenien tirar endavant una NGB?

    ResponElimina

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.