Páginas

dilluns, 9 de març del 2015

L'AQE o el coño de la Bernarda -a hores d'ara-

M'ho he de prendre a conya. Un entra en els grups de treball per a treballar, però hom no pot resistir-se a descollonar-se al llegir-se despropòsits. Perdoneu si això ofèn a algú però, a banda que ma la sua, he de treure el mal cos que em deien aquestes coses per un lloc: escriure com a remei, vaja.

A voltes amb el secretisme. La falta de transparència en la fundació de l'AQE és alarmant. I insultant si ho traslladem a una visió nacional. El colmo és que un servidor hagi d'explicar a una jugadora d'un altre equip tota la feina que porten realitzant des de desembre els tres grups de treball que formen el germen de l'AQE. Amb secretitos i persones que volen ser el melic en tot només es prova descomfiança i mal rollo.

Copa d'Espanya. Al ritme que anem té pinta d'estar al nivell de qualsevol Solteros Vs Casados. Agraeixo l'esforç de tota la gent del grup de treball per crear la seu, però alguns han deixat endarrere la fundació de l'AQE cegats per la possibilitat de tenir un torneig nacional. A tres mesos de finalitzar la temporada cal pensar si volem fer les coses bé o volem fer tot a corre cuita. La meva postura no serà compartida per a molts: jo m'estimo esperar i fer-ho tot bé i preparar per a la tardor o l'hivern vinent una copa amb totes les de la llei.

Presses. Va unit a la darrera. Espanya ha de demostrar alguna cosa?, que el quidditch està agafant embranzida a Espanya es una realitat. Ara, cal ser prudent: si encara arrosseguem problemes com els secretismes i hi ha una falta palesa de confiança dins i fora dels equips, que carai s'ha de demostrar? Es vol fer un NGB potent o un digne de les millors repúbliques bananeres?. Hi ha gent molt preparada per a tirar això endavant, el problema és que el nen encara és molt petit per a ensenyar-lo a caminar. M'explico?

Equips. Es formen equips que no tenen cap base ni entrenaments regulars, que no es donen a conèixer -secretisme, segona part-. Que no volen destacar, que hi ha mancances greus de reglament i materials -podem dir equip a un grup de gent que no entrena per no tenir material?- que no hi són registrats legalment... a fora, quan vegin el percal es descollonaràn a la cara de la pobre gent que ho tira cap endavant!

Tot i això penso que l'AQE ha d'existir... amb una mentalitat més oberta i transparent. Amb cares noves, amb ganes renovades i sense mirar els calendaris. La gent que forma els equips de treball per a l'AQE ha de veure que potser cal parar un moment i pensar si val la pena tenir-ho fet tot ara... llàstima que un dels pecats d'Espanya sigue l'individualisme i el "yo lo hago mejor sin los demás". I malgrat que em sàpiga greu i a vegades -com avui- m'entrin ganes d'engegar tot a la merda, seguiré treballant per a la seva creació: tenir un rival fort al costat és molt important, recordant sempre que  NGB Catalunya ha d'estar mirant i estar més pendent a Europa que d'Espanya. Almenys de moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.