Páginas

divendres, 13 de març del 2015

AQE: crispetes, refresc i a veure el show

Un company dels Eagles em va comentar que el millor que podia fer era prendre seient, agafar crispetes i una birra i veure l'espectacle (espectacle: l'AQE actualment) que s'està formant. Cada vegada estic més entre escèptic i avergonyit de les coses que es diuen. Tot això sembla ser un más y mejor irònic que fins i tot el sofista més pacient ja hauria sortit d'aquesta olla de grills

Vull remarcar que treballar per crear l'AQE no significa representar-la. Fins que no estigui construïda, aqui ningú representa res. Es representa a un grup de treball si de cas. Agafar-se en exclusiva el dret a defensar una associació que no existeix i al pas que va, no existirà es el mateix que posar a llegir a un ruc la Bíblia: una gilipollada i una pèrdua de temps. Un grup de treball treballa per a realitzar una tasca concreta i extralimitar-se en les seves funcions és un perill: provoca desconfiança. A hores d'ara no hi ha cap persona que demostri estar capacitada per a encarregar-se de portar amb ordre i coherència la futura AQE.


 Hi ha persones que s'avancen als esdeveniments, es fan una idea personal del que pot desenvolupar-se i ja està. Ningú ha parlat obertament de crear una associació oberta i forta, de crear nexes i sinergies: es vol el QUÈ oblidant el COM. I la creació d'aquesta AQE no es com a les mates allò de "el orden de los factores no altera el producto". Hòstia puta si l'altera... ja penso que sóc un raro per exposar clarament com vull les coses. Sóc jo el que l'està cagant?  Potser és que veig la normalitat en els altres. No ho sé: només tinc la certesa que sí, l'AQE estarà muntada gràcies a tots però no estarà regida per persones que estiguin capacitades per a fer-ho. I per què això succeeixi, millor no crear AQE. Espanya demostra no estar preparada per a tenir un NGB;desenganyem-nos i treguem-nos la bena dels ulls: s'està demostrant. L'AQE no existirà pel simple motiu que els interessos i les accions personals ja l'estàn desmoronant de bon principi. Sempre quedarem alguns amb la ment en calma després d'intentar realitzar la millor feina possible...

Molts potser desconeixeu el fet que hi ha dues noies que s'estan deixant les banyes per crear un torneig nacional, des d'aqui, el meu suport. Han pogut engegar a la merda a tothom i no ho han fet. Han aguantat alguna que altra clavada per l'esquena i ni s'han queixat. Només podem donar les gràcies de moment. Sigui quin sigui el resultat, endavant.

PD: al anónimo que no he publicado su comentario del otro día: si tienes algo que escribir, lo haces con nombre, que así es la única manera en que los acepto. Si no, lo que me tengas que decir, en la hierba sin algún día llegas a jugar conmigo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris han d'anar signats amb nom/pseudònim. No es publicaràn aquells que tinguin un contingut violent, sexista i homòfob o que ataquin a l'autor o a tercers.